• Sjekk at du har stavet riktig.
  • Fjern anførselstegn rundt fraser for å matche individuelle ord: "blå dråpe" vil matche mindre enn blå dråpe.
  • Du kan påkreve eller ekskludere termer ved bruk av + and -: stor +blå dråpe vil påkreve en match på blå, mens stor blå -dråpe vil ekskludere alle resultater med dråpe

Kilde:

Boklista er utarbeidet av Bokhandlerforeningen. Salgsstatistikk er hentet fra følgende bedrifter: Ark Bokhandel, Notabene, Norli Libris, Fri Bokhandel, Tanum, Boklageret, Haugenbok.no, Bokkilden og Eldorado. Bokdata fra Bokbasen AS. Boklista følger fastprisperioden og viser salget av titler utgitt innenfor inneværende fastprisperiode. For bøker med fripris inkluderes kun titler som ikke overstiger mer enn 80 prosent salg via en kjede. "Månedens bestselger" vises med alle utgivelsesår. Norsklista viser salget av ny norsk skjønnlitteratur og sakprosa for voksne.