Velkommen til introduksjonskurs for og om bokbransjen

14.01.2019

Velkommen til introduksjonskurs onsdag 27. mars 2019 - kl. 9.30-16.00

Fagskolen for bokbransjen arrangerer 1- dags introduksjonskurs i samarbeid med Bokhandlerforeningen og Forleggerforeningen.

Kurset er for deg som ønsker en oppdatering eller er ny i bokbransjen. Vi gir et overblikk over bransjen i dag og veien videre. En gjennomgang av regelverk, rammebetingelser og bransjens kulturforpliktelser. Litteraturens vilkår og forfatterens hverdag er tema vi ser på.  Du møter representanter fra hele bransjen:

• Wenche Fosslien, seniorrådgiver Kulturrådet; Kulturrådet og litteraturfeltet.
  • Mathias Lillengen, advokat; Opphavsrett i bokbransjen.
  • Kristen Einarsson, direktør Forleggerforeningen; Hva venter bokbransjen?
  • Trine Stensen, direktør Bokhandlerforeningen; Bokavtalen, regelverk og rammebetingelser.
  • Mona Nummedal, kundeansvarlig Bokbasen; Bokbasens rolle.
  • Heidi Marie Kriznik, leder av Forfatterforeningen; Forfatter - kunstner - næringsdrivende.

Påmelding: info@fagskolen.no eller telefon 934 42 425.

Pris: kr. 1.500,- inkludert lunsj.

Sted: Fagskolen for bokbransjen, Universitetsgata 20, Oslo

Vi ønsker at du oppgir faktura adresse, samt om du har noen allergier vi skal ta hensyn til i forhold til lunsjen.

Kontaktperson:

Lindis Dyb Brennhovd