Bli med på Hele Norge leser!

04.09.2019

Trenger du leseinspirasjon? Bli med på Hele Norge leser - en landsdekkende lesekonkurranse i Bokåret 2019. Vinn tittelen Norges bokleser 2019!

Bokåret 2019 skal fremme begeistring for bøker, litteratur og lesing. Hele Norge leser er Forleggerforeningen og Bokhandlerforeningens felles satsning – og et av de største prosjektene i Bokåret 2019.

Hele Norge leser er en nasjonal lesekonkurranse og en leseplattform som tilbyr lesere et sosialt rom og en møteplass der leseinteressen kan deles. Hele Norge leser skal bidra til å løfte bøker og lesing inn i den daglige samtalen.

Lesekonkurransen lanseres den 1. oktober 2019 og avsluttes 31. desember 2019. Den er åpen for alle som ønsker å etablere lag og bli med på konkurransen. Det er mulighet for å konkurrere på flere nivåer: Bedrift mot bedrift, avdelinger, yrkesgrupper eller lesesirkler mot hverandre, regionalt og nasjonalt. Det vil genereres ulike resultatlister slik at du og laget ditt enkelt kan følge med på hvordan dere ligger an i konkurransen.

Nettsiden helenorgeleser.no vil være tilgjengelig også utenom konkurranseperioden, og gi deg mulighet til å registrere egen lesing, kommentere bøker og dele boktips, og finne stoff om bøker, forfattere og arrangementer knyttet til bøker og lesing.