Boklista uke 48: Julestemning på boklistene

På boklista for uke 48 er det få nykommere og mange julebøker. På boklista for generell litteratur kommer Hanne-Lene Dahlgren inn med sin siste vegetarkokebok, mens "Diamantkvelder" av Hilde Rød-Larsen får en plass på e-boklista.
									
LUKK

Julebøkene dominerer på boklista uke 48 

Boklista for uke 48 etterlater ingen tvil om at jula nærmer seg. Tre av fem nykommere er julebøker, og det er også en stor del av de øvrige titlene: Fra Ingvild H. Rishøis Stargate: En julefortelling og antologiene Juleroser og Julenatt, til quizbøker, julematbøker og julefortellinger for barn.  

Førsteplassen på boklista for skjønnlitteratur går igjen til bokhandlerprisvinner Zeshan Shakar. Samtidig beholder Trude Eide Straume førsteplassen på boklista for generell litteratur med Den store airfryerkokeboka. Kanskje er det en pekepinn på hva som havner under årets juletrær? 

Diamantkvelder inn på e-boklista 

Hanne-Lene Dahlgren kom ut med sin siste kokebok forrige uke, og får denne uka en fjerdeplass på boklista for generell litteratur.

På e-boklista for uke 48 kommer Hilde Rød-Larsen inn med Diamantkvelder: tre fiksjoner. Dette i etterkant av at boken og forfatteren har fått mye oppmerksomhet i media den siste tiden.  

Her er alle nykommerne på boklista for uke 48 

(Trykk på linkene for å komme til de fullstendige boklistene).   

Skjønnlitteratur voksne: Kjell Aukrust / Anders Heger: Kjell Aukrusts jul 

Generell litteratur voksne: Hanne-Lene Dahlgren: En skikkelig digg kokebok 3, Ida Gran-Jansen: Julemat: Helt enkelt 

Barn og ungdom: Julequiz 

Pocket- og billigbok: (Ingen nykommere i uke 48)

E-bøker: Rød-Larsen, Hilde: Diamantkvelder : tre fiksjoner 

Kriterier og kildegrunnlag for Boklista finner du her. 

Stikkord: