Boklista uke 3: Én forfatter topper tre av listene 

På boklista for uke 3 er det én forfatter som tar førsteplassen både på boklista for skjønnlitteratur, pocketboklista og e-boklista. 

Boklista uke 2: Jon Fosse til topps på boklista

Det er over tretti nye titler på boklista for uke 2. På toppen av boklista for skjønnlitteratur kommer Jon Fosse med “Kvitleik”. 

Boklista uke 52: Bøkene vi kjøpte i årets siste uke

På boklista for uke 52 er det rokkeringer i toppene og flere nye titler inn. Én av de store førjulsfavorittene lar seg imidlertid ikke flytte på.

Boklista uke 51: Dette ble årets julegavevinnere

Her er årets julegavevinnere! Dette er bøkene som solgte best i bokhandelen i uke 51.

Boklista uke 50: Brageprisvinner inn på barne- og ungdomsboklista

Tidligere i høst mottok Julia Kahrs Brageprisen for den originale barne- og ungdomsboka “Familien Brattbakk”. Etter en begeistret anmeldelse fra NRK forrige uke, kommer boka denne uka inn på Bokhandlerforeningens bokliste.

Boklista uke 49: Toogtyve forlag med på boklista

På boklista for uke 49 finner vi titler fra 22 ulike forlag. I tillegg kommer én forfatter inn med hele fire bøker.

Boklista uke 48: Julestemning på boklistene

På boklista for uke 48 er det få nykommere og mange julebøker. På boklista for generell litteratur kommer Hanne-Lene Dahlgren inn med sin siste vegetarkokebok, mens "Diamantkvelder" av Hilde Rød-Larsen får en plass på e-boklista.

Boklista uke 47: Shakar til topps på boklistene

Forrige uke ble det klart at Zeshan Shakars “De kaller meg ulven” var stemt frem som årets beste bok av landets bokhandlere. Nå går boka rett til topps på boklistene.

Boklista uke 46: Vinner av ARKs barnebokpris rett inn på barne- og ungdomsboklista

"Kråkeslottets hemmelighet" ble i forrige uke kåret til årets beste barnebok av jury på 10 000 femte-, sjette- og syvendeklassinger. Debutboken til Arne Lindmo kommer rett inn på en sterk 7. plass på barne- og ungdomsboklista.