Boklista uke 52: Bøkene vi kjøpte i årets siste uke

På boklista for uke 52 er det rokkeringer i toppene og flere nye titler inn. Én av de store førjulsfavorittene lar seg imidlertid ikke flytte på.
									
LUKK

Flere nykommere inn

På boklista for uke 52 faller flere store titler ut, mens andre kommer for første gang inn på boklista i årets siste uke. Blant disse er Håvard Friis Nilsens Du må ikke sove. Wilhelm Reich og psykoanalysen i Norge og Kristine Hardebergs Kunsthistorie for alle!, som begge er nykommere på boklista for generell litteratur i uke 52. 

Trude Eide Straume holder imidlertid på førsteplassen fra før jul, med kokeboksuksessen Den store airfryerkokeboka.

Malin Falch til topps på barne- og ungdomsboklista

På barne- og ungdomsboklista for uke 52 kommer Simon Mugford inn med to fotballbøker, og Camilla Brinck gjør comeback med hele tre bøker i Musse og Helium-serien. Førsteplassen på boklista for barne- og ungdomsbøker går til Malin Falchs Portaltreet: Andre del. 

På boklista for skjønnlitteratur er det Lars Keplers Edderkoppen som rykker opp på topp, etterfulgt av Roy Jacobsens De uverdige.

Her er alle nykommerne på boklista for uke 52 

(Trykk på linkene for å komme til de fullstendige boklistene).   

Skjønnlitteratur voksne: (Ingen nykommere i uke 52) 

Generell litteratur voksne: Hanne-Lene Dahlgren: En skikkelig digg kokebok 3, Håvard Friis Nilsen: Du må ikke sove, Lene Holme Samsøe: Heatherhill, Kristine T.G. Hardeberg: Kunsthistorie for alle!, Anne Gaathaug: Annes quizfest

Barn og ungdom: Chie Y. Boyd: Kvakk! Møø! Nøff!, Simon Mugford: Ronaldo ruler, Simon Mugford: Mbappé ruler. Dav Pilkey: Superpus : store drømmer 

Pocket- og billigbok:  Colleen Hoover: Verity

E-bøker: Viveca Sten: Skyggedalen 

Kriterier og kildegrunnlag for Boklista finner du her. 

 

Stikkord: