Lykke til med semesterstarten!

Denne uken strømmer studentene tilbake til studiesteder over hele landet. Bokhandlere har forberedt dette i lang tid og alt er klart for at kunnskapshungrige studentene enkelt kan få kjøpt alt de trenger for å komme i gang med studiet sitt. (Foto: Akademika Nydalen)
									
LUKK
Semesterstart 2021 hos Akademika Nydalen

Eksempelvis har Akademika hentet inn over 8 000 ulike pensumlister, kjøpt inn over 34 000 ulike pensumtitler og gjort klart over 2300 forskjellige bokpakker. God kontakt med forelesere på de ulike studiestedene er en viktig jobb for bokhandlerne i forberedelsen til bokhøsten. Årlig kommer det ut i over 500 nye fagbøker for høyere utdanning. Det finnes gode bokhandlerløsninger for å kjøpe både nye og brukte bøker. Studenten kan velge å kjøpe bøker i fysisk butikk og på nett. De kan velge papirutgaver eller digitale versjoner.

 

I en undersøkelse gjennomført av Akademika blant nærmere 3000 studenter våren 2021, svarer 2 av 3 at de foretrekker å lese pensum i en kombinasjon av papir og digitalt. 1 av 3 foretrekker kun papir. Det er kun 2 prosent som oppgir at de kun foretrekker digitalt. Selv om flertallet foretrekker å lese på papir og mener de lærer best med dette formatet, så sier likevel 46 prosent at det er viktig for dem at en større del av pensumet blir tilgjengelig også digitalt.

 

Vi ønsker alle studenter et godt fysisk studieår med både fysiske og digitale bøker!

									
LUKK
Pål Lund er kjent for sin store kunnskap og lidenskap for faglitteratur, og er populær hos både studenter og forelesere.

Stikkord: