Ny kommunikasjonsrådgiver i Bokhandlerforeningen

Johanne Torper Solem er ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver i Bokhandlerforeningen.

Gratis utvekslingsprogram for ansatte i bokhandelen. Åpent for søknader nå!

Den europeiske Bokhandlerforening arrangerer utvekslingsprogram til utenlandske bokhandler. Programmet er gratis, og fristen for å søke er 29. mai.

Inspirerende bokhandlerbesøk i London

Vi har vært med Fagskolen på studietur! Her har vi besøkt noen av Londons fineste bokhandler, og studentene har lært mye om bokhandeldrift som de tar med seg hjem.

Godt boksalg i desember, men nedgang totalt for 2021

Bokhandelen solgte over 1,5 millioner skjønn- og generellitterære bøker i desember. Det er noe lavere enn det svært gode bokåret 2020, men på samme nivå som for desember 2019. I alt ble det solgt i overkant av 8 millioner bøker, fordelt på 49 500 titler i 2021.

Derfor er den fysiske bokhandelen viktig for litteraturformidling – et eksempel fra Surnadal

Surnadals befolkning på 6000 innbyggere, kjøpte 200 forskjellige fagbøker og 2762 forskjellige titler i almennbokmarkedet i løpet av ett år.

Stortingsrepresentant Tage Pettersen på julebesøk hos Norli Universitetsgata

Tage Pettersen, stortingsrepresentant og medlem i kulturkomiteen, tok seg god tid til et julebesøk og omvisning i Norli Universitetsgata.

Lykke til med semesterstarten!

Denne uken strømmer studentene tilbake til studiesteder over hele landet. Bokhandlere har forberedt dette i lang tid og alt er klart for at kunnskapshungrige studentene enkelt kan få kjøpt alt de trenger for å komme i gang med studiet sitt. (Foto: Akademika Nydalen)