Fagskolen for bokbransjen

16.06.2017

Fagskolen for bokbransjen retter seg mot ansatte i bokhandel og forlag og gir 30 fagskolepoeng.

“Et år på Fagskolen har vært en positiv, lærerik og rett og slett uvurderlig opplevelse for meg. Spennende fag og ikke minst bedriftsbesøkene har gitt meg den faglige tyngden jeg trenger. Anbefaler Fagskolen på det sterkeste til alle som jobber i bokbransjen!” Student Katherine Isabelle Hansen, ARK.

Studiet gjennomføres som et deltidsstudium parallelt med ordinær jobb, og fordeler seg på 3 samlinger av totalt 11 uker. Fagskolen gir studentene kompetanse i de fleste fagområder man har behov for som ansatt i en bokhandel eller salgs- og markedsavdelinger i forlag; økonomi, ledelse, markedsføring, forlagsdrift, jus, bransjekunnskap, litteraturkunnskap, samt butikk- og kjededrift.

Skolen er godkjent som fagskole av NOKUT (Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen) og man kan søke lån og stipend via Lånekassen.

Alle medlemmer i Bokhandlerforeningen kan som elev ved fagskolen for bokbransjen søke om stipend. Skriftlig søknad sendes firmapost@bokhandlerforeningen.no, søknadsfrist: 30. juni.

Skolen holder til i Bokhandelens hus midt i Oslo sentrum.